Fizičko obezbjeđenje

Fizičko obezbjeđenje

Profesionalizam i iskustvo su velike prednosti naše kompanije koja je u stanju da pruži najcjelovitija i najnaprednija rješenja iz oblasti fizičke bezbjednosti za veoma zahtjevne potrebe klijenata. Vrhunska oprema, obučenost i pripravnost 24/7 dežurnog operativnog centra omogućava da se korisnici usluga na miru i bezbjedno posvete svojim obavezama i poslu.

U okviru naše kompanije organizuju se redovne obuke radnika fizičkih obezbjeđenja uz postavljanje visokih bezbjednosnih standarda i poslovne etike. Sector Security broji preko 1.100 obučenih i sertifikovanih radnika fizičkog obezbjeđenja / čuvara.

Fizičko obezbjeđenje lica i imovine

Fizičko obezbjeđenje predstavlja skup mjera i radnji obučenih lica posebno namijenjenih ograničavanju ili odbijanju neovlaštenog pristupa objektima, opremi i resursima, te za zaštitu ljudi i imovine od krivičnih djela, oštećenja ili drugih izvora ugrožavanja. Služba fizičkog obezbjeđenja može se kombinovati sa ostalim sistemima zaštite koji uključuju alarmne sisteme, video-nadzor, zaštitne barijere, brave, kontrole pristupa, topove magle i mnoge druge oblike zaštite. Sector Security je jedina privatna bezbjednosna agencija u Bosni i Hercegovini koja profesionalno i po svjetskim standardima uzgaja odbrambene pse, pse tragače, pse napadače i pse čuvare. Naši psi su nagrađivani u više navrata CAC i CACIB nagradama, kako u Bosni i Hercegovini tako i na internacionalnim takmičenjima. Posjedujemo i obučen tim za bezbjednosnu procjenu ugroženosti te vam dajemo preporuke u pogledu ostvarivanja određenog stepena zaštite.

Pratnja i transport novca i drugih vrijednosti

Usluga transporta vrijednosnih pošiljki na nivou cjelokupne teritorije Bosne i Hercegovine predstavlja uslugu koja se realizuje sa iskusnim, posebno obučenim radnicima u transportu vrijednosti i savremenim blindiranim vozilima koja su potpuno opremljena GPS satelitskim sistemom za praćenje vozila, komunikacijskim sredstvima, video-nadzorom i alarmnim sistemom koji je 24 časa povezan sa dežurnim operativnim centrom. Sector Security vrši transport vrijednosnih pošiljki  posebno dizajniranim koferima sa elektro-hemijskom zaštitom koji su sertifikovani po najvišim standardima čime su vrijednosti klijenata višestruko obezbijeđene.

Interventni timovi

Sector Security raspolaže mrežom interventnih timova širom Bosne i Hercegovine koji su 24 časa aktivni i spremni za reagovanje u svim uslovima i u skladu sa bilo kojim potrebama klijenata. Mi pružamo usluge interventnih timova po pozivu, po nalogu dežurnog operativnog centra, te redovno i vanredno obilazimo objekte naših klijenata. Ciljevi interventnih timova su prevencija, efikasnost, prilagodljivost i predstavljaju integraciju fizičkog i tehničkog obezbjeđenja. Svi interventni timovi su 24 časa u komunikaciji sa dežurnim operativnim centrom, te našim klijentima nudimo:

Sector Security