Istorijat

Istorijat

Kompaniju Sector Security je osnovao gospodin Slaviša Krunić 2000. godine, sa sjedištem u Banjoj Luci. S početka novog milenijuma, gospodin Slaviša Krunić je na ove prostore donio nešto novo – agenciju za privatnu zaštitu. Izazovi su bili u neupućenosti tržišta i nepostojećoj zakonskoj regulativi, ali je to uspješno prevaziđeno jer je osnivač imao viziju razvoja sektora privatne bezbjednosti. Sector Security kojem je posvetio najviše pažnje, energije, truda i znanja, od male kancelarije i 4 zaposlena, danas je kompanija koja ima 1. 400 radnika i preko 5. 500 zadovoljnih klijenata širom BiH. Kontinuirano unapređenje kvaliteta pružene usluge kroz konzistentnu primjenu pravnih rješenja i tehnoloških unapređenja opreme, ulaganje u znanje, povećanje broja zaposlenih, podizanje nivoa profesionalizma kroz obostrano zadovoljstvo klijenata i zaposlenih, neke su od osnovnih vrijednosti koje čine temelj kompanije.

Kompanija je tokom dvije decenije razvoja prerasla iz lokalne bezbjednosne agencije u moćan tim eksperata širom BiH. Paleta usluga se stalno širila, počevši od osnovnih oblika fizičkog i tehničkog obezbjeđenja do najsavremenijih integrisanih sistema bezbjednosti. Ekspertiza kompanije postajala je sve ozbiljnija i kompleksnija te pratila trendove u industriji bezbjednosti, kao i sve izraženije potrebe klijenata. Postali smo siguran partner države i naših klijenata u prevenciji bezbjednosnih rizika.

Gospodin Slaviša Krunić, kao osnivač grupe firmi iz različitih industrija, postavio je temelje ozbiljnih i uspješnih sistema. Sa preduzetničkim osjećajem za poslovanje i stvaralačkom energijom stremio je da stvari, uprkos preprekama, izvede do vrhunskog kvaliteta. Znao je da inspiriše i vodi, nesebično i mudro, gradeći timove koji razumiju posao bezbjednosti i slušaju klijente. Njegova baština je velika i ostaće upisana velikim slovima u istoriji ekonomskog i dobrosusjedskog života na našim prostorima. Mi smo njegove principe vrhunskog kvaliteta i viziju odgovornog poslovanja, u zajednici u kojoj živimo i radimo, usvojili kao vodič za razvoj kompanije.

Slijedeći takva načela, kompanija Sector Security održava visoke profesionalne standarde kao i viziju rasta i razvoja te doprinosa opštem društvenom boljitku.

Sector Security je najveća domaća kompanija iz oblasti fizičko-tehničke zaštite i bezbjednosti u Bosni i Hercegovini. Sa 1. 400 zaposlenih u 14 poslovnih jedinica već 24 godine predstavlja nezaobilaznog partnera u industriji bezbjednosti.

Galerija