Sector akademija

Sector akademija

U kompaniji Sector Security razvoj ljudi je neodvojiv od razvoja poslovanja. Samo cjeloživotno učenje donosi progres ‒ to je naš moto. Kontinuirano učenje poboljšava naše razumijevanje svijeta i bezbjednosnih trendova, pruža prilike za rast i razvoj zaposlenih, a time podiže kvalitet usluge za klijente. 

Sector akademija je jedinica našeg sistema koja je sistematizovala edukacije kao jednu od najznačajnijih komponenti u ostvarivanju strateških ciljeva kompanije. Učenje najvećim dijelom organizujemo in house kroz Sector akademiju, dok treninge i obuke iz naprednih gađanja organizujemo na strelištu. Takođe, nudimo obuku na radnom mjestu kako bismo unaprijedili vještine u vezi sa poslovanjem te pružamo mogućnost našim zaposlenima da prisustvuju konferencijama u zemlji i inostranstvu. Naše sale za edukaciju su stalno zauzete, radnim danima i vikendima, a uključujemo i partnere dobavljače kako bismo zajedno razvijali najbolje usluge i proizvode. Podržavamo naše zaposlene da rade na dobijanju specijalnih licenci u oblasti IT, bezbjednosti i tehnike, a nekoliko naših koleginica i kolega radi na svojim masterima i doktoratima iz oblasti bezbjednosti i kriminalistike.

Sector akademija ima godišnji plan edukacije za sve angažovane radnike u kompaniji, a pružamo obuke i za naše poslovne partnere i njihove zaposlene. Naši eksperti za bezbjednost su dokazani stručnjaci iz prakse, te iz redova naučnika i istraživača. Zahvaljujući članstvu u IBSSA, redovno smo informisani o aktuelnim događanjima u svijetu privatne bezbjednosti, kao i značajnijim aktivnostima koje se organizuju upravo radi edukacije kadrova.