Misija i vrijednosti

Misija kompanije

Naša misija je biti najpouzdaniji regionalni partner našim klijentima u svim pitanjima prevencije bezbjednosnih rizika i osiguravanja poslovne efikasnosti.

Za one koji žele maksimalnu bezbjednost Sector Security nudi kompletna rješenja na jednom mjestu kroz inovativnu tehnologiju i najbolju uslugu. Naša obaveza je da štitimo vrijednosti koje su važne našim klijentima.

Vrijednosti kompanije

Vrijednosti za koje se zalažemo neposredno oblikuju kulturu naše kompanije, način na koji radimo i shvatamo svoje odgovornosti. Radimo i ponašamo se u skladu sa principima stručnosti, zakonitosti, posvećenosti, integriteta i poštovanja. Naš rad sa zaposlenima i klijentima zasnovan je na povjerenju i velikoj ekspertizi. Ponosni smo na našu profesiju, a ponašamo se tako da zaslužimo poštovanje drugih. Ispoljavamo etičko ponašanje prilikom svih aktivnosti i naše ponašanje je u skladu sa našim riječima.

Naše vrijednosti uključuju i izvrsnost usluge, inovacije i timski rad. Kao stručnjaci za bezbjednost koristimo znanje i najbolja iskustva da zaštitimo naše klijente i njihovu imovinu, a unapređujemo struku kroz primjenu i unapređenje zakonskih rješenja. Sector Security stalno investira u znanje ljudi, u najnovije tehnologije i napredne analitičke metode. Sve postižemo radeći timski, podstičemo i cijenimo doprinos svih zaposlenih kako bismo pružali najbolju uslugu našim klijentima.

Naše vrijednosti

Bezbjednost, kao prioritet, uz nas dobija novu dimenziju.