O kompaniji

O kompaniji

Upravljanje bezbjednošću je naš posao. NamaVjeruju!

Više od 5. 500 zadovoljnih klijenata govori o veličini povjerenja koje klijenti svakodnevno ukazuju kompaniji. Garancija povjerenja i kvaliteta su 1. 400 zaposlenih širom BiH, najveći broj interventnih timova u državi te jedinstvene usluge iz oblasti bezbjednosti. Kompanija je prisutna na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, sa poslovnim jedinicama u: Banjoj Luci, Sarajevu, Mostaru, Bihaću, Bijeljini, Brčko distriktu BiH, Doboju, Gradišci, Kozarcu, Palama, Prijedoru, Trebinju, Tuzli, Zenici.

Naši zaposleni su naš najveći i najvažniji resurs. Kompanija stalno ulaže u obrazovanje i  osposobljavanje stručnjaka za najkompleksnije poslove i zadatke, a što je bio i povod za osnivanje Akademije Sector Security za potrebe internih i eksternih obuka u svim segmentima bezbjednosti. Kompanija Sector Security je član IBSSA (International Bodyguard & Security Services Associaton), što je garant našeg kvaliteta.

Kompanija Sector Security, osim usluga fizičkog obezbjeđenja, transporta novca i vrijednosnih pošiljki, usluga interventne službe i dežurnog operativnog centra, pruža kompletnu podršku usluga iz domena bezbjednosti ‒ konsaltinga, bankarske opreme i elektroinstalacija kao i projektovanja i izvođenja radova na ugradnji tehničkih sistema zaštite ‒ slaba struja i sistema iz oblasti energetike ‒ jaka struja. Iz oblasti slabe struje, pored video-nadzora, vatrodojave, alarmnog sistema protivprovale, protivprepada, posebno izdvajamo sisteme integrisane bezbjednosti i zaštitu sigurnosnih područja, perimetarsku zaštitu sa upotrebom vještačke inteligencije, sisteme evakuacijskog i ambijentalnog ozvučenja, sisteme zaštite bankomata od napada eksplozivnim sredstvima – gasom, tehničke preglede uređaja za priređivanje igara na sreću, a iz oblasti jake struje radimo isporuke i montažu LED rasvjete, polaganje napojnih kablova, montažu gromobranske i uzemljivačke instalacije kao i isporuku i montažu električne galanterije. Imamo sopstvenu proizvodnju i montažu elektro-ormara svih dimenzija, radimo sisteme za besprekidna napajanja kao UPS i agregate.

Posebno smo ponosni na zajednički razvoj i uvođenje SMART HOME sistema u domove brojnih građana. Osim bezbjednosti, tu je sada i veći komfor naših klijenata.

Prevencija štetnih događaja je posebno značajna podrška za klijente, te naši licencirani eksperti izrađuju bezbjednosnu analitiku i vrše bezbjednosne procjene rizika i provjeru stepena bezbjednosne kulture klijenata u tradicionalnom, kao i cyber okruženju.

Naša kompanija radi sa svjetski poznatim proizvođačima kao što su: DSC, Paradox, Protege, AVS Electonic, Tecnoalarm, INIM Electronic, Peridect, Jantar, Primion, Hikvision, Dahua, Geovision, Milestone, Notifier, Morlay, Apollo, Labor Strauss, Giesecke & Devrient, Oblo living, Aling Conel, Legrand, ETI, Schneider electric, Schrack, Obo Bettermann, Philips, Disano, Tehnolink, SDMO i drugi.

Visoki standardi poslovanja su potvrđeni brojnim sertifikatima i licencama, kako zaposlenih tako i kompanije kao cjeline. Sector Security je kompanija koja uvijek ulaže u procese unapređenja svog poslovanja, a u skladu sa zahtjevima tržišta, uvođenjem integrisanog sistema kvaliteta standarda: ISO 9001; ISO/IEC 27001; ISO 14001; ISO 45001; ISO 50001, ISO 18295-1  što potvrđuje da su kvalitet i stručnost njeni najveći atributi.

Posjedujemo Industrijsku sigurnosnu dozvolu najvišeg stepena tajnosti izdatu od strane Ministarstva bezbjednosti Bosne i Hercegovine, 2019. godine, te smo prva agencija za obezbjeđenje lica i imovine u Bosni i Hercegovini koja je dobila dozvolu takve vrste i prošla sve bezbjednosne provjere koje je izvršilo Ministarstvo bezbjednosti Bosne i Hercegovine.

Kompanija Sector Security je dobitnik sertifikata bonitetne izvrsnosti 2021. godine, koji je potvrda dugogodišnjeg sistemskog i kvalitetnog rada što našu kompaniju svrstava u sam vrh domaće privrede. Kompanija Sector Security je, između ostalog, član Američke trgovačke komore u BiH (AmCham BiH).

Naša politika funkcioniše u skladu sa duhom međunarodnih normi, zakona i etičkih standarda. Naglašavamo da sve poslove obavljamo u skladu sa Zakonom o agencijama za obezbjeđenje lica i imovine i privatnoj detektivskoj djelatnosti (Službeni glasnik RS br. 04/12), Zakonom o agencijama za zaštitu ljudi i imovine (Službene novine FBIH br. 78/08, 67/13), Zakonom za osiguranje lica i imovine i privatnoj detektivskoj djelatnosti Brčko Distrikta (Službeni glasnik Brčko Distrikta br. 27/04, 15/05, 37/05) te drugim zakonskim i podzakonskim aktima.

Za vrhunsku uslugu klijentima zadužen je naš stručni tim, koga čine:
Posjedujemo sve neophodne licence za projektovanje i izvođenje radova:

Pored gore navedenih, u postupku smo dobijanja još nekoliko sertifikata i standarda.

Ostale usluge

Business Partnership Offer

Riječ direktora

“Biti prvi, biti najbolji je standard od kojeg ne odustajemo. Kada ste najveća domaća kompanija iz oblasti fizičko-tehničke zaštite i sigurnosti u državi, tu odgovornost morate pravdati svaki dan, svake nedjelje, mjeseca, godine. Iako je bezbjednost stalni izazov savremenog doba, kompanija Sector Security nastavlja, i u trećoj deceniji, svoj rad kao lider u industriji bezbjednosti”

                                  Dragana Kosić

                            generalni direktor

Za vršenje poslova kompanija Sector Security posjeduje sve neophodne licence i rješenja za obavljanje registrovane djelatnosti fizičko-tehničkog obezbjeđenja lica i imovine te detektivske djelatnosti sa pravom na korištenje oružja i municije, koja su izdata od strane nadležnih ministarstava na teritoriji Republike Srpske,
Federacije BiH i Brčko distrikta BiH.