Integrisani sistemi bezbjednosti

Integrisani sistemi bezbjednosti

Sector Security trasira budućnost kroz saradnju sa klijentima i anticipira trendove novih potreba koje donose inovativna tehnološka rješenja u domenu bezbjednosti. Put koji vidimo ispred nas obilježen je značajnim inovacijama. Posebno smo posvećeni razvoju u oblasti integrisanih sistema zaštite, većoj upotrebi digitalnih rješenja i vještačke inteligencije. Vidimo napredak u još bližoj saradnji sa klijentima i njihovim zahtjevima, tako da postajemo istinski partneri.

Integrisani bezbjednosni sistemi imaju posebno mjesto u pružanju usluge bezbjednosti. Integrisani sistemi su vrsta višeslojnog sistema koji koristi različite komponente i objedinjuje ih u cjelinu. U pitanju su rješenja koja omogućavanju integraciju različitih sistema tehničke zaštite poput video-nadzora, protivprovala, kontrola pristupa, perimetarske zaštite u integrisani sistem za nadzor i upravljanje. Integracijom sistema tehničke zaštite u jedan sistem omogućavamo korisniku jednostavniji, brži i efikasniji nadzor i upravljanje, povećavamo stepen bezbjednosti sistema te se znatno pojednostavljuje pravovremeno uočavanje potencijalno opasnih situacija. Implementacijom ovakvih rješenja omogućavamo da neki objekat bude zaštićen sa minimalnim brojem radnika fizičkog obezbjeđenja / čuvara ili da se objekat kompletno štiti bez njihovog prisustva.

U kompaniji Sector Security koristimo slojeviti sistem zaštite koji se sastoji od detekcije kretanja, verifikacije, kontrole pristupa i video-nadzora. Poslovanje klijenta je danonoćno zaštićeno bezbjednosnim rješenjima. Imamo dežurne radnike u dežurnom operativnom centru koji 24/7 prate stanje bezbjednosti klijenata.