Karijera

Karijera

Dobro došli na stranicu „Karijera“ u Sector Security na kojoj možete dobiti informacije zašto smo najbolje mjesto za rad.

Naši zaposleni su ključ za razvoj i uspjeh kompanije. Oni su uticali da budemo lideri na tržištu Bosne i Hercegovine i da postignemo veliku stabilnost. To je i razlog zašto veliku pažnju posvećujemo njihovom razvoju. Važno nam je da podstičemo izvrsnost i dosezanje punih kapaciteta svih naših zaposlenih.

Takođe neprekidno radimo na izboru novih visokokvalitetnih i ambicioznih članova tima. Stvorili smo prijatno i podsticajno radno okruženje i nudimo stabilnost, konkurentne uslove rada zajedno sa mnogim pogodnostima za naše zaposlene. Dugoročna perspektiva, inovativnost, lična odgovornost, briga za ljude i pobjednički mentalitet naši su principi koje svakodnevno razvijamo kod zaposlenih.

Za sve koji su na početku karijere i traže prostor da usavrše svoja znanja i vještine ili su već iskusni i dokazani profesionalci koji žele da svoje iskustvo primjene u naprednoj kompaniji,  ovdje možete dobiti informacije o otvorenim pozicijama ili praksama koje nudimo: info@sectorsecurity.org ili ljudskiresursi@sectorsecurity.org

Ne zaboravite da nas pratite i na društvenim mrežama, gdje možete pratiti naše aktivnosti i događaje na kojima učestvujemo.

Ostale usluge

Business Partnership Offer