Održan godišnji menadžment kompanije Sector Security

Godišnji menadžment Sector Security

U petak, 07. februara 2020. godine, kompanija Sector Security održala je godišnji menadžment koji podrazumijeva analizu poslovanja kompanije u 2019. godini, te usvajanje plana rada za 2020. godinu.

Redovnoj aktivnosti prisustvovali su svi rukovodni radnici od nivoa direktora i zamjenika direktora PJ do generalnog direktora kompanije, koji su prezentovali postignute rezultate svih organizacionih cjelina i predstavili planove rada za 2020. godinu Upravi kompanije.

Uvodnu riječ, zaključke i zadatke za naredni period iznijela je generalna direktorica kompanije gospođa Dragana Kosić. U zaključnom izlaganju pohvalila je rad u 2019. godini, odala priznanje svim prisutnim rukovodiocima kao i svim zaposlenim radnicima na postignutim rezultatima. Potrebno je napomenuti da je u poslovnoj 2019. godini, ostvaren najveći rast prihoda i dobiti od osnivanja kompanije te da smo imali značajan broj novih klijenata. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo zadržali sve klijente i radnike u 2019. godini. Nastavili smo da radimo snažnije i jače, prateći ideje i vizije osnivača koje su postavljene prije 20 godina. Kompanija je imala značajne investicije u osnovna sredstva – vozila, opremu za rad, ulaganje u razvoj i uvođenje tehnoloških dostignuća i inovacija te edukaciju zaposlenih kako u zemlji tako i u inostranstvu.  Sector Security je jedna od malog broja kompanija koja je 2019. godine dobila Sertifikat bonitetne izvrsnosti, što nas svrstava u sam vrh domaće privrede. Zasluge su stečene kroz tri godine veoma stabilnog rada i rasta, a koje sa sobom nose značajni trud svih zaposlenih. Humanitarni rad i pomoć kako zaposlenim tako i građanima u vidu novčanih donacija, zatim donacije video nadzora zdravstvenim i obrazovnim institucijama su aktivnosti koje su realizovane u 2019. godini.

U znak zahvalnosti za doprinos stabilizaciji kompanije u 2019. godini, rukovodstvo kompanije je prisutnim rukovodiocima dodijelilo zahvalnice. Nakon održanog menadžmenta zahvalnice su dodijeljene i zaposlenim radnicima prema određenim kriterijumima.