Priča o zaposlenima – Milan Đukić

Sector Security

Hrabrost na djelu zaposlenih u kompaniji Sector Security je nešto što kompaniju čini pouzdanim i sigurnim partnerom od samog osnivanja pa sve do danas.

Predstavljamo vam priču kolege Milana Đukića koji je svoju karijeru započeo upravo u našoj kompaniji 2005. godine na poziciji fizičkog obezbeđenja banke u Derventi. Danas, nakon 15 godina rada, angažovan je na poslovima i zadacima interventnog tima. Poslu uvijek pristupa ozbiljno i profesionalno, što jasno pokazuju i brojni poslovni rezultati tokom karijere.

Posebno smo ponosni i zahvalni kolegi Milanu što je svoj posao obavljao odgovorno i profesionalno čak i u situaciji kada je i sam bio u opasnosti, te je tako 2010. godine spriječio pljačku banke, ali se nesebično založio da sačuva živote zaposlenih u banci i imovinu banke. Tadašnji ministar policije gospodin Uroš Pena, poslao nam je pisani akt u kom je pohvalio hrabrost i sposobnost kolege Milana u obavljanju poslova.

Takođe je bilo i situacija kad je više puta hvatao izvršioce krivičnih djela na licu mjesta te je iste zadržavao do dolaska policije.

Koristimo ovu priliku da se kolegi Milanu zahvalimo na višegodišnjoj uspješnoj obostranoj saradnji te mu želimo da i u budućnosti svoj posao kao i do sad obavlja časno, odgovorno i profesionalno.