Priča o zaposlenima – Mladenko Vujičić, bajker

1

Mladenko, naš dugogodišnji radni kolega, veliki je ljubitelj motora koje je počeo učiti da vozi sa svega 11 godina jer mu je i otac strastveni ljubitelj motora. Nekada je vozio kros motor, zatim i quad sa kojim često, zajedno sa dva brata, ide u obilazak Nacionalnog parka Kozara.

Zadnjih 15 godina vozi enduro putničke motore te svake godine obilazi brojne evropske destinacije. Zajedno sa svojim drugarima obišao je čuvene Meteore u Grčkoj, vozio se poznatom rutom Transfagarasan i Tranalpina u Rumuniji gdje veliki broj bajkera uživa u planinskim predjelima. Vozeći se motorom obišao je veliki broj turističkih destinacija u Austriji, Njemačkoj, Francuskoj te Italiji sa posebnim naglaskom na prizor koji pružaju vulkani Etna i Vezuv.

Kao pravi bajker, kolega Mladenko redovno sa svojim društvom posjećuje moto skupove širom Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore koji se svode na nova poznanstva, razmjenu informacija o motorima, dugogodišnja prijateljstva koja traju kroz ljubav prema motorima.

Našem kolegi Mladenku, koji je zaposlen u našoj kompaniji 20 godina, želimo još puno kilometara da pređe sa svojim motorom i da uživa u brojnim destinacijama širom svijeta.