TRŽNI CENTAR PATRIJA, PRIJEDOR

Sector Security godinama razvija inženjersko-tehnički tim. Projektovanje i implementacija projekata visokog i niskog napona za objekte svih veličina su samo dio poslova naše kompanije koja posluje 20 godina na tržištu Bosne i Hercegovine.

Nedavno smo izvršili kompletne elektro radove na rekonstrukciji jednog od najljepših tržnih centara u Republici Srpskoj. Radi se o modernom tržnom centru Patrija smještenom u prostoru bivše robne kuće u Prijedoru. Naš stručni tim je u sklopu projekta izvršio instalaciju uzemljivačkog sistema i gromobrana, instalaciju rasvjete, priključnica opšte namjene, sistema dojave požara i računarsko telefonske mreže. Isporučen je i montiran agregat snage 220 kW kao i elektro ormari.

Zadovoljstvo nam je što smo bili dio ovakvog projekta koji se prostire na pet etaža čija površina je preko 9 500 m2, a koji nam je povjeren od strane naših partnera, firme MG MIND.

Takođe smo bili uključeni i u radove kod zakupaca koji su naši dugogodišnji partneri kao što je kompanija DM i mnogi drugi. Ono što ovaj tržni centar čini posebnim je i kino Cinestar, gje smo odradili komletnu tehničku dokumentaciju, projekat jake i slabe struje, a potom se uključili i u izvođenje radova, jer kino je svakako nešto što će gradu Prijedoru biti vrlo atraktivno.

Kako su izgledali radovi na ovom projektu, možete pročitati i pogledati na linku.