SECTOR EXPO 2018

sector security

Sector Security je u junu 2018. godine organizovao jedinstvenu tehnološku izložbu pod nazivom SECTOR EXPO 2018. Izložbu je otvorio Predsjednik Uprave gospodin Slaviša Krunić zajedno sa gospodinom Petrom Đokićem / ministrom industrije, energetike i rudarstva RS. U pitanju je prva samostalna ekspozicija među kompanijama za privatnu bezbjednost.

Za nekoliko stotina gostiju iz oblasti privrede, diplomatskog kora, brojnih ministarstava, visokog školstva i medija, predstavljene su brojne nove tehnologije značajne za poslovanje kao sto su: inteligentne video kamere velike preciznosti i velike brzine prenosa podataka, termovizijske kamere, kamere za panoramsko snimanje, ograde i perimetarska zaštita koja koristi vještačku inteligenciju, digitalna kontrola pristupa i biometrijska identifikacija, analitika i identifikacija posjetilaca na skupovima. Jedan dio sajma je bio posvećen inovacijama u dijelu bankarske opreme i opreme koju koristimo za fizičku zaštitu naših klijenata.

Tokom posljednjih par godina kompanija je razvila nekoliko sasvim novih rješenja u oblasti slabe struje kao i jake struje – energetike. Na sajmu SECTOR EXPO su prikazana napredna efikasna rješenja za gradove, industriju, posebno za  građevinarstvo i infrastrukturu kao i za privatne stanove i domove. U pitanju je paleta LED rasvjete za gradove, parkove, industriju, stanove, kancelarije kao i dekorativna i specijalna rasvjeta za puteve i tunele. Predstavljen je i projekat SMART HOME sistem – koncept pametnih stanova i kuća. Posebno smo ponosni na proizvodju, isporuku i ugradnju elektro ormara svih dimenzija.

LINKOVI:
https://www.capital.ba/sector-expo-2018-sector-security-predstavio-projekte-za-energetsku-efikasnost/
https://www.nezavisne.com/ekonomija/trziste/Otvoren-Sector-expo-2018-Nove-tehnologije-strateski-interes-RS/485764/galerija?gId=100836