Žena godine 2021.

Žena godine 2021

Najglamurozniji događaj u Bosni i Hercegovini – Ladies In Awards – Izbor žene godine 2021. održan je u srijedu, 15. decembra, u Domu Oružanih snaga BiH u Sarajevu i to peti jubilarni put. Tako je, prema glasovima čitatelja portala Ladies In, stručnog žirija kojeg su činile prošle dobitnice i Ladies In uredništva, ovu prestižnu titulu dobila direktorica naše kompanije Dragana Kosić.

U 12 kategorija predstavljene su bh. žene koje su svojim djelovanjem u svijetu biznisa, ali i privatnim doprinosom obilježile tekuću godinu i po izboru Ladies In magazina uživaju status najboljih bh. i Ladies In ambasadorica, a čije vrijednosti promoviraju, a to su hrabrost, odlučnost, uspjeh, upornost, ljepota, podrška jedna drugoj i sve ono što one jesu i čine privatno i poslovno za društvo u cijelosti.

Pored nagrade za Ženu godine 2021. naša direktorica je dobila i Priznanje za doprinos razvoju biznisa.

Nakon Izbora za Ženu godine 2021. ona je poslala sledeću poruku:

“Iskreno sam srećna i ponosna što sam, prema glasovima čitatelja portala Ladies In, stručnog žirija kojeg su činile prošle dobitnice i Ladies In uredništva, dobila ovu prestižnu titulu.

Drago mi je da se prepoznaju i cijene vrijednosti do kojih je meni stalo. Hvala svima koji su glasali za mene i dali mi podršku. Posebno hvala mojoj porodici, saradnicima i kompaniji Sector Security. Hvala Ladies In ekipi na sjajnoj organizaciji. Za mene ova nagrada ima poseban značaj i zauvijek ću pamtiti to veče puno emocija utkanih u bezbroj predivnih poruka ljubavi i podrške. Ovo priznanje je potvrda da je uspjeh u stalnoj težnji da budemo najbolje u onome sto radimo.

Čestitam ostalim učesnicama koje su dobile druga vrlo važna priznanja i želim im puno uspjeha u daljem radu.

Moja poruka svim ženama, djevojčicama: Sve zavisi od vas i sve je moguće. Vjerujte u sebe, u svoje snove, budite hrabre i uporne. Pobjeđujte i ne bojte se pobjede.

Budite žene koje su mijenjale svijet, a ja ću biti najbolja ambasodorica svih vas i pomoći ću da uspijete u tome”

Više o održanom događaju možete pronaći na linkovima:
https://www.youtube.com/watch?v=CdIFpGLYMcE

https://banjaluka.net/dragana-kosic-proglasena-za-zenu…

http://www.ladiesin.ba/…/ladies-in-awards-dragana…/

https://www.klix.ba/biznis/ladies-in-awards-dragana-kosic-zena-godine-2021/211220048

https://www.facebook.com/1800968526895691/posts/3161553034170560/?d=n