1a

Kompanija Sector Security, najveća domaća kompanija iz oblasti bezbjednosti, u okviru planiranih investicija zbog povećanja obima posla i održavanja kvaliteta usluga transporta obogatila je svoj vozni park sa 15 novih blindiranih vozila. Riječ je o vozilima sa nivoom zaštite B4+/B4, koja su posebno opremljena za transport vrijednosnih pošiljki, a koja su potpuno opremljena GPS satelitskim sistemom za praćenje vozila, komunikacijskim sredstvima, video-nadzorom i alarmnim sistemom povezanim 24 časa sa dežurnim operativnim centrom.

Proširenjem i pobošljanjem voznog parka kompanija može da ispuni sve zahtjeve klijenata i omogući usluge transporta vrijednosnih pošiljki na nivou cjelokupne teritorije Bosne i Hercegovine sa iskusnim, posebno obučenim radnicima u transportu vrijednosti.

Pored posebno opremljenih vozila Sector Security transport vrijednosnih pošiljki vrši  posebno dizajniranim koferima sa elektro-hemijskom zaštitom koji su sertifikovani po najvišim standardima čime su vrijednosti klijenata višestruko obezbijeđene.

Sector Security nudi sledeće usluge:

  • Pratnja i transport novca i drugih vrijednosti
  • Punjenje bankomata
  • Fizičko obezbjeđenje – usluga prikupljanja i prenosa pazara
  • Obezbjeđenje transporta


Investicija u proširenje voznog parka koja iznosi preko million konvertibilnih maraka je samo jedna u nizu planiranih investicija kojim kompanija Sector Security želi da kvalitet svojih usluga podigne na najveći nivo i opravda ukazano povjerenje svojih klijenata.