Nikola Stojnić – priča o zaposlenima

Nikola Stojnić - Sector Security

Kompanija Sector Security u svom timu ima veliki broj stručnjaka i profesionalaca koji su pored poslovne karijere ostvarili uspjeh i na drugim poljima.

Predstavljamo vam Nikolu Stojnića, kolegu koji preko 10 godina svoje slobodno vrijeme provodi u vožnji bicikla kao jednog od najljepših i vrlo korisnih načina za rekreaciju. Član je biciklističkog kluba Kozara, gdje se u okviru Master B kategorije Premier lige BiH takmiči u brdskom biciklizmu (cross country). Kako kaže Nikola, ova sezona za njega je bila jako uspješna, a najbolji rezultat je ostvario na takmičenju održanom u Ljubuškom, gdje je osvojio zlatnu medalju.

Kao uspješni predstavnik sporta kojim se bavi i otac troje djece, uzor je svom sedmogodišnjem sinu koji je već krenuo očevim stazama i uveliko pokazao interesovanje za biciklizam te zajedno učestvuju na takmičenjima i nižu odlične rezultate.

Nikola kao veliki ljubitelj prirode, pored biciklizma, često zna biti dio i trail utrka, što jasno pokazuje posvećenost sportskom načinu života.

Već 12 godina Nikola Stojnić je dio interventnog tima u našoj kompaniji, koji je 24 časa aktivan i spreman za reagovanje u svim uslovima i u skladu sa zahtjevima klijenata.