Sertifikat bonitetne izvrsnosti za Sector Security – priznanje Privredne komore i švedske kompanije Bisnode

Sector Security

Sector Security je jedna od malog broja kompanija koja je ove godina dobila Sertifikat bonitetne izvrsnosti, a što našu kompaniju svrstava u sam vrh domaće privrede. Zasluge su stečene kroz tri godine veoma stabilnog rada i rasta, a koje sa sobom nose značajni trud svih zaposlenih. Privredna komora i švedska kompanije Bisnode su nosioci programa dodjele priznanja za najbolje. 

U Republici Srpskoj je samo oko 2000 bonitetno izvrsnih kompanija, što je 25 % od ukupnog broja aktivnih kompanija. One učestvuju u ukupnim prihodima Republike Srpske sa 14 milijardi KM ili 67 % te zapošljavaju gotovo 100.000 radnika. Direktor kompanije Sector Security gospođa Dragana Kosić je izjavila da je sertifikat boniteta izvrsnosti još jedna potvrda privredne zajednice o rezultatima koje Sector Security postiže dok je direktor Privredne komore RS Pero Ćorić istakao da treba nastaviti razvijati privredu naše zemlje.

LINK: https://www.bisnode.ba/znanja/dogadaji/poslovni-susreti-bonitetno-izvrsnih-kompanija/poslovni-susret-bonitetno-izvrsnih-kompanija-u-banja-luci/