Uspjeh zaposlenih je i uspjeh kompanije – Priča o Mladenu Ristiću

Mladen Ristić

Da kompanija Sector Security pored poslovnih uspjeha, bilježi i velike uspjehe svojih zaposlenih, pokazuju postignuti rezultati našeg kolege Mladena Ristića, koji je već 24 godine trenera taekwondoa.

Sportsku karijeru kao takmičar u Olimpijskom Taekwondou započeo je 1998. godine u Tekwondo Klubu Guber iz Srebrenice, čiji je član bio do 2010 godine. Po završetku takmičarske karijere odlučuje da se bavi trenerskim poslom te 2013. godine osniva Taekwondo klub ZVORNIK, gdje zajedno sa članovima postiže značajne rezultate u svim uzrasnim selekcijama kako ekipno tako i pojedinačno.

Mladen je licencirani trener Svijetskog taekwondoa i taekwondo Saveza BiH te nosilac crnog pojasa 3. dan. Zbog postignutih rezultata sa svojim klubom, 2017. godine imenovan je za trenera Kadetske Reprezentacije BiH i dobija svoj prvi mandat od 4 godine. Tokom 2021. godine Izvršni Odbor tekwondo Saveza BiH imenovao je Mladena za trenera Juniorske Reprezentacije BiH i pomoćnog trenera Seniorske Reprzentacije BiH.

Naš kolega Mladen Ristić je već preko deset godina angažovan kao radnik fizičkog obezbjeđenja u sklopu interventnog tima poslovne jedinice Bijeljina, gdje svakodnevnim radom i trudom zajedno sa svojim timom doprinosi radu kompanije, a ovom prilikom mu želimo da nastavi nizati kako poslovne tako i sportske uspjehe.